Våra tjänster

Våra tjänster


I ett samarbete och partnerskap med Beecenter AB tar vi hand om den bästa biodligen i Norden. Vi utför tjänster som leasing av bikupor, erbjuder bisafaris, försäljning av bisamhällen och massa annat gott för dig eller ditt företag!

Bli bivärdar

Företaget får en/flera bikupor som kan ställas på tak, terrasser eller på gårdar. Våra kunniga biodlare hjälper självklart till att välja lämplig plats och tar därefter ansvaret att med kärlek och omsorg ta hand om all tillsyn och skötsel av bikuporna.


Företaget tilldelas årligen en mängd honung av den honung som våra bin producerar. En bikupa brukar ge ca 20-30 kg honung, beroende på väderförhållandet som ni sedan till exempel kan ge anställda som giveaways. Ta kontakt för mer information. 

Bisafari

Besök våra bigårdar och ta del av massa lärorik och spännande information om våra kära bin. Lär dig något nytt och få upp ögonen för biodlingen. Under vår bisafari kommer du bina nära och kan med egna ögon ta del av det fantastiska livet i kupan.


Overall får du låna av oss, men ta med stövlar eller kängor.

En oförglömlig upplevelse. Ta kontakt för mer information.

Teambuilding

Möjlighet att boka konferens-och/eller teambuilding med oförglömliga aktiviteter och upplevelser. 


Det som ingår är bl.a. en föreläsning om binas funktion och roll i vår miljö, en guidad tur, hel-/eller halvdag, av våra kunniga biodlare som visar våra bisamhällen på Vättlefjäll naturreservat. Heldagen inkluderar fika och olika aktiviteter som att paddla kanot, fiska, prova skogshinderbana m.m. 

Ta kontakt för mer information.

Adoptera en bikupa

Möjlighet att adoptera en bikupa som vi sedan bevarar på en av våra bigårdar. Du får möjlighet att namnge din nya familj och få regelbunden information och uppdatering under säsong om bisamhällets välmående.


Det ingår även en besöksdag hos era bin där ni får möjlighet att träffa och lära känna de. Honungen får ni i speciella burkar med erat namn på och en liten önskad text som ni väljer. 

Ta kontakt för mer information.


Kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att få en offert.

Bli vän med våra bin och gör dig själv, dina medarbetare och vår miljö en tjänst. Kunskapen om att bina är hotade i våra ensidiga miljöer, gör det ännu viktigare att Du och Ditt företag hjälper till!


Förutom att Du aktivt stödjer ekosystemet så kan Ditt företag profilera sig som ett företag som tar ansvar för miljön!

Elvir Culum, 

BiVänner Göteborg AB